Tel: 013 - 46 38 823 [email protected]

Datum:18 januari 2017
Duur: 19.00 – 22.15 uur
Kosten: € 25,- excl BTW

Optie 2 

Datum:8 maart 2017
Duur: 19.00 – 22.15 uur
Kosten: € 25,- excl BTW

 

 

Beschrijving

Niet ieder voetprobleem of gebrek aan voetcomfort vraagt om een persoonlijke behandeling of oplossing. Bij lIchte klachten zoals vermoeide benen, branderige of pijnlijke voorvoeten.of een gebrek aan comfort volstaat vaak al een lichte correctie. Daarom levert Hallux via diverse winkels een serie standaard inlegzolen.

De voetspecialisten van Hallux ontwikkelden een standaard inlegzool voor mensen met lichte voetklachten. U vindt deze standaard zolen onder meer bij apothekers, drogisterijen, gezondheidswinkels, de betere schoenenzaken en winkels voor wandelschoenen. Er zijn ook al fysiotherapiepraktijken die de Hallux standaard inlegzool verkopen.

De Hallux standaard inlegzool is alleen verkrijgbaar op plaatsen waar clienten ook een goed advies krijgen over de aanschaf van een standaard- zool oplossing. Omdat u een professionele voetzorgverlener bent, is het ook voor u interessant om in de gelegenheid te zijn om de standaard inlegzolen aan uw cliienten te adviseren. U kunt clienten met lichte klachten hiermee prima helpen. En de zolen zijn een mooie aanvulling op uw assortiment en daarmee ook commercieel interessant.

Om de standaard inlegzolen te kunnen adviseren, is een korte training noodzakelijk.In deze gratis training leert u hoe een podotherapeut kijkt naar ( standaard ) zooltherapie en wanneer en waarom ( standaard) zooltherapie zinvol is. Na de training bent u in staat om uw clienten beter te adviseren rondom zooltherapie. Uw algemene kennis over voetklachten en zooltherapie gaat vooruit na het volgen van deze training. U kunt in uw klantenkring klachten verhelpen met basic inlegzolen.

De training wordt gegeven door Mano de Kok, podotherapeut en algemeen directeur Hallux. De training gaat in op de volgende onderwerpen :

* de meest voorkomende voetklachten

* voettype bepaling

* blauwdruk lezen

* product presentaite

* het adviseren van de juiste zool

* situaties waarin je beter geen standaard oplossing adviseert

* De training sluit af met een kort examen

Accreditatie punten

Pin It on Pinterest