Tel: 013 - 46 38 823 [email protected]
l

Opleidingen & Cursussen

We werken met kleine groepen (max 10 personen). Waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Hoog slagingspercentage

Ruim boven het landelijk gemiddelde

Locatie

Goed te bereiken locatie, gratis parkeren, op slechts 5 minuten afstand van de bushalte.

Huisvesting

Overzichtelijke school met apart theorie- en praktijklokaal.

Wij geven de opleidingen in kleine groepjes zodat we je goed kunnen begeleiden en ondersteunen.  De theorie-lessen worden gegeven via Powerpoints en opdrachten. De praktijklessen worden gegeven in ons goed uitgeruste praktijklokaal waarbij wij u het vak aanbieden zoals het bedoeld is.

Theorie en praktijklessen wisselen elkaar volgens het gegeven rooster af. Bij ons staat u centraal en begeleiden we u naar het gewenste resultaat. Naast de verplichte onderdelen hebben we in ons lestraject altijd mogelijkheden om u leuke, nieuwe en andere aspecten van het vak bij te brengen, welke voor de toekomstige praktijk een goede aanvulling kunnen zijn.

Examens

Onze examens worden afgenomen door het examen Instituur TCI, het instituut speelt als exameninstelling een belangrijke rol binnen de examinering in de uiterlijke verzorging. Samen met vertegenwoordigers van de branche (Provoet) en vertegenwoordigers van het onderwijsveld (MBO-Raad en Paepon) ontwikkelt TCI examens, die door vrijwel alle onderwijsinstellingen in Nederland worden gebruikt. Daarnaast organiseert TCI de organisatie en afname van examens voor een groot aantal onderwijsinstellingen. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel.
Om kwaliteit blijvend te garanderen, werkt TCI intern volgens het ISO-9001 kwaliteitssysteem. TCI is ISO-gecertificeerd door het onafhankelijke instituut KIWA Certificatie en Keuringen.

Branche-erkenning

De examens van TCI bieden alle examenkandidaten branche-erkenning. Met het behaalde diploma kunt u zich aansluiten bij de branche-organisatie Pro-Voet.

 

Margo Aelen

Margo Aelen

Eigenaar en tevens docent

Margo heeft jarenlange ervaring in het pedicure opleidingsvak. 10 jaar geleden besloot zij haar eigen school op te richten waar persoonlijke aandacht voor de leerlingen voorop staat.

Pin It on Pinterest